Groepsfoto--Anouk,-Chuyue,-Larissa-en-Arnoud 3840x2160px

Traineeship bij Emmi

Ambitieus, (bijna) afgestudeerd en klaar om de volgende stap te zetten? Start dan als Trainee bij Emmi!

Scrumsessie 1456x970px
Klaar om je carrière een kick start te geven?

Als Trainee ben jij gedreven, denk je net even wat anders dan anderen en ben je toekomstgericht bezig om jezelf op zowel persoonlijk als op professioneel gebied te ontwikkelen. Het Emmi traineeship is een tweejarig programma waarbij je klaargestoomd wordt voor een uitdagende baan. Het traineeship start in februari 2024 en in vier opdrachten van zes maanden doorloop je verschillende afdelingen.

Meeting buiten Chuyue, Noortje, Arnoud en Larissa - 2274x1520px
#traineeshipbijemmi Traineeship General Management

Wil jij carrière maken op Management niveau bij een internationale organisatie? En ben jij (bijna) klaar met je HBO of Master opleiding? Bekijk dan snel onze traineeship General Management!

Noortje en Remco fabriek - 2274x1520px
#traineeshipbijemmi Traineeship Operations & Supply Chain Management

Heb jij ambitie om carrière te maken binnen een productieomgeving? Dan is het operations & supply chain management traineeship iets voor jou! In twee jaar tijd, waarbij je start in februari, stomen wij jou klaar voor een topbaan binnen onze organisatie.

#quote Medewerkster aan het woord

"We hebben een open cultuur binnen de organisatie. Iedereen kent elkaar en we kunnen altijd naar elkaar toe stappen. Ook in moeilijkere tijden zie je dat we met zijn allen ervoor gaan en dat we met zijn allen het beste willen voor de organisatie! Door de vrijheid en vertrouwen, heb ik mijzelf kunnen ontwikkelen tot waar ik nu sta!" Melanie van Holten - QA Coördinator GMP

Meeting Arnoud en Larissa - 2274x1520px
#traineebijemmi Wat bieden wij?

Tijdens het programma werk je samen met verschillende disciplines zoals Marketing, Sales, Finance, IT en Supply Chain. Je gaat projecten managen, werken in een nationale en internationale setting en impactvolle betekenis hebben binnen de organisatie.

Meeting Noortje, Chuyue, Arnoud en Larissa 3840x2160px
#sollicitatieprocedure Sollicitatieprocedure

Je solliciteert, hebt twee gesprekken met ons, maakt een assessment en je hoort of je het geworden bent! Zo ziet onze sollicitatieprocedure er in het kort uit.

Groepsfoto Arnoud, Larissa, Chuyue en Noortje 3840x2160px

Onze jonge talenten

Caffe Latte - 2274x1520px
#brandmanager Larissa - Brandmanager

Larissa komt uit Zwitserland en is momenteel Brand Manager voor het merk Emmi Caffe Latte. Elke dag is anders. Ze werkt aan verschillende projecten, werkt samen met sales, trade of global marketing en verschillende externe agentenschappen om het werk te coördineren.

Noortje fabriek alleen - 2274x1520
Traineeship bij Emmi Noortje - Quality Supervisor GMP

Noortje werkt inmiddels 2,5 jaar bij Bettine als Quality Supervisor GMP. Ze ambieert voornamelijk de sfeer, uitdaging en diversiteit binnen het bedrijf. Daarnaast heeft ze al veel mogen leren binnen het bedrijf en ziet ze nog vele uitdagingen.

Arnoud alleen 2274x1520px
Traineeship bij Emmi Arnoud - Key Accountmanager

Arnoud is in 2020 begonnen als stagiaire en doorgegroeid tot Key Accountmanager bij Emmi BeNeLux. Hij vind dat er veel ruimte is voor persoonlijke ontwikkeling binnen het bedrijf. Daarnaast is de diversiteit groot, waardoor hij veel afwisseling ervaart in de functie.

Remco fabriek alleen - 2274x1520px
Traineeship bij Emmi Remco - Supply Chain Director

Remco is sinds 2018 werkzaam voor Bettinehoeve. Sinds 2021 heeft hij de stap gemaakt tot Supply Chain Director. Hij vind het mooi dat samen met het team ze een verschil kunnen maken, waarbij samenwerken en elkaar willen begrijpen voorop staat.

Chuyue - 2274x1520px
Traineeship bij Emmi Chuyue - Business Development & Market Intelligence

Chuyue werkt inmiddels 3 jaar voor ENS, waarbij ze de marketing op zich neemt. Ze heeft het als fijn ervaren dat ze binnen ENS zowel de functies Sales als Marketing kon ontdekken. Hierdoor heeft ze haar kwaliteiten en interesses weten te ontwikkelen.

Selfie 1456x970px
Solliciteer direct!

Heb jij interesse om trainee bij Emmi te worden? Solliciteer dan nu via een van onze vacatures! Solliciteren kan tot en met 20 november.