Family fondu 1

Kaasfondue met familie

Ontdek een heerlijk familierecept met onze Big Pack Emmi Fondü. Met een voorbereidingstijd van slechts 30 minuten, creëer je een gezellige en smaakvolle maaltijd voor het hele gezin. Serveer de kaasfondue met een assortiment van smakelijke bijgerechten, waaronder zelfgemaakte bladerdeeghapjes met partyknaks en een kleurrijke mix van groenten. Laat de ovenfrietjes knapperig worden terwijl de heerlijke geur zich door de keuken verspreidt.

Voorbereidingstijd 30 minuten

Ingrediënten

1 Big Pack Emmi Fondü
600 g 1 Big Pack Emmi Fondü
4 velletjes Bladerdeeg, iets ontdooit
1 blik Partyknaks
400 g Ovenfriet
1 Broccoli
250 g geschrapte worteltjes
1 Appel
250 g Snacktomaatjes
1 doos Soepstengels

Bereidingsbewijze

1. Verwarm de oven voor op 200 graden.

2. Snijd elke plak bladerdeeg in 9 vakjes. Leg op elk vakje een worstje en vouw twee puntjes over elkaar naar binnen. Bak in 20 minuten gaar in de oven. 

3. Bereid de ovenfriet volgens de aanwijzingen op de verpakking.

4. Snijd de broccoli in roosjes en kook de broccoli en worteltjes beetgaar. 

5. Snijd de appel in partjes. 

6. Verwarm de kaasfondue volgens de aanwijzingen op de verpakking. Serveer de fondue met de ingrediënten in verschillende bakjes

 

Emmi-Fondü-Original-600-gram
Emmi Fondu Original Big-Pack

Kaas - gesmolten als fondue in een caquelon - is een traditioneel Zwitsers gerecht. Bij de productie van Emmi Fondü wordt alleen Zwitserse kaas gebruikt. De combinatie van traditie en innovatie maakt de fondue romig en geeft hem een heerlijk milde smaak met een licht wijnaroma. Niet alleen klassiek met brood, maar ook met fruit of groenten een genot.