consumer-services-women-standing-desk-contact

Ons team

Een belangrijk principe, dat Emmi al haar hele bedrijfsgeschiedenis begeleidt, is een sterk verantwoordelijkheidsgevoel tegenover milieu, dieren en mensen. Respectvolle samenwerking, gericht op duurzaamheid, levert een beslissende bijdrage aan het succes van Emmi. Onze werknemers zetten zich elke dag in voor hun bedrijf. Wie kan beter inschatten wat het betekent om deel uit te maken van Emmi?

barend-van-kesteren

One team, One mission

Emmi Benelux is verantwoordelijk voor zowel de Benelux als Scandinavische markten, waarbij we ons focussen op Zwitserse zuivelproducten en Italiaanse desserts. Dit doen wij sinds de oprichting door de heer Craamer in 1930. Inmiddels alweer bijna 100 jaar en sinds 2004 zijn wij 100% dochter van Emmi Groupe AG in Zwitserland.

Wat mijn vak zo mooi maakt is dat we met een klein team fantastische prestaties hebben neergezet, onze doelstellingen verwezenlijken samen met onze internationale collega’s en als een van de innovatiefste bedrijven van Europa zijn.

Een bedrijf om trots op te zijn!

Barend, Managing Director

arnoud-muler

Mooie duurzame merken

Ik ben eind 2020 bij Emmi begonnen als stagiair. Hoewel ik binnenkwam in tijden van online werken, ben ik direct goed opgevangen door mijn collega's. Door fijne begeleiding en samenwerking heb ik mijn studie kunnen afronden. Inmiddels ben ik fulltime account manager en krijg ik steeds meer verantwoordelijkheden binnen Emmi Benelux. Ook de samenwerking met ervaren en startende collega's is erg leuk. Het mooie aan Emmi vindt ik dat er gewerkt wordt vanuit een stabiele basis, maar met ambitieuze merken en met steeds meer focus op duurzaamheid, hier hoop ik de komende jaren dan ook steeds verder aan bij te kunnen dragen.
Arnoud, Sales

annelotte-teves

Samen staan we sterker!

Sinds april 2021 ben ik werkzaam als Key Accountmanager bij Emmi Benelux. Samen met mijn collega's ben ik verantwoordelijk voor onze retail klanten in Nederland en België. Vanaf kleins af aan kom ik al in Zwitserland met mijn familie en heb mijn hele leven lang dus al mogen genieten van de heerlijke producten van Emmi. Het is ontzettend leuk om mijn favoriete Zwitserse producten naar de Benelux te kunnen halen en de mensen dichter bij huis ook een stukje Zwitserland te laten proeven. 
Annelotte, Sales

stephanie-herpers

Emmi biedt mooie kansen

Emmi biedt mooie kansen

Sinds juli 2020 ben ik als Brand Manager werkzaam bij Emmi Benelux. Momenteel ben ik verantwoordelijk voor Emmi Caffè Latte en onze plantaardige merken. Wat werken voor Emmi zo leuk maakt, is dat we ons bevinden in een dynamische en competitieve markt, waarbij geen dag hetzelfde is. Daarnaast waardeer ik het erom dat je bij Emmi ontzettend veel verantwoordelijkheid krijgt, vanaf dag 1 dat je binnenkomt. Er is daarbij voldoende ruimte om dingen te proberen, monitoren en bijsturen. Dat heeft mij in korte tijd enorm laten groeien op zowel zakelijk- als persoonlijk gebied!

Stephanie, Marketing

#producten

emmi-bever-kaeserei-cheese-cellar

Onze producten

#merken

benelux-emmi-caffe-latte-macchiato-lifestyle-stairs-cups

Onze merken

1 2