about-emmi-zermatt-matterhorn-mountain-view

Over Ons

De beste ervaringen met zuivelproducten omzetten in Emmi-momenten - dit doen we met heel ons hart en met al onze expertise.

Emmi Benelux BV is een dochteronderneming van Emmi Group AG. Emmi is de toonaangevende melkverwerker in Zwitserland en staat wereldwijd bekend als producent van premium merken binnen de zuivel als kaas categorie. 

Onze producten worden verkocht in 60 landen en we genereren meer dan de helft van onze omzet in het buitenland.

Toonaangevende merkconcepten zoals Emmi Caffè Latte of het kaasassortiment van Emmi Kaltbach zijn voorbeelden van ons streven naar uitzonderlijke kwaliteit, innovatie en heerlijke gerechten en specialiteiten.

emmi-vision-the-best-dairy-moments

Onze visie

De passie voor de beste zuivel momenten komt tot uiting in onze hoogwaardige en heerlijke gerechten en specialiteiten.

Evenzo in de manier waarop we ons erfgoed, ons bedrijf, onze merken en onze portfolio ontwikkelen en verantwoordelijkheid nemen voor onze lange termijn acties.

Hoewel we een spectrum van kleine ambachtelijke bedrijven tot ultramoderne productiefaciliteiten exploiteren, en ons bedrijf steeds internationaler wordt, blijven onze Zwitserse roots een integraal onderdeel van onze identiteit - net als onze hoge kwaliteitsnormen en onze ondernemersactiviteiten.

De nauwe samenwerking met boeren en onze regionale melkleveranciers is nog steeds van bijzonder belang voor ons bedrijfsmodel. Zo kunnen we een bijdrage leveren aan toegevoegde waarde op het platteland en dicht bij de kern van onze producten blijven, met hoogwaardige en steeds duurzamer geproduceerde melk.

Onze strategie

Ons duurzaam economisch succes is gebaseerd op een solide bedrijfsstrategie. De focus ligt op het versterken van onze leidende positie op de Zwitserse thuismarkt en het versnellen van onze internationale groei met een continu geoptimaliseerd merk- en productportfolio en sterke innovaties en merkconcepten.

Onze internationale aanwezigheid stelt ons in staat om geografisch te diversifiëren, synergieën en schaalvoordelen te benutten en deel te nemen aan groei in opkomende markten. Om te kunnen investeren in duurzame groei en innovaties, rekenen we ook op een consistent kostenbeheer binnen de groep.

Naast deze drie hoofdpijlers van onze strategie investeren we ook in de ontwikkeling van aantrekkelijke niches zoals biologisch, geitenmelkproducten en desserts.

#producten

emmi-bever-kaeserei-cheese-cellar

Onze producten

#merken

benelux-emmi-caffe-latte-macchiato-lifestyle-stairs-cups

Onze merken

1 2