Bankenstraat tuin Larissa en Arnoud - 3840x2160px

Wat bieden wij?

Chuyue en Larissa kantoorsetting - 1456x970px
Juiste oriëntatiemogelijkheden om groei te realiseren

Ons traineeprogramma geeft je oriëntatie voor je volgende fase van je carrière na het voltooien van het programma. Je ervaart de bedrijfscultuur en waarden van Emmi en leert het bedrijf vanuit verschillende perspectieven kennen. Je krijgt de kans om aan verschillende projecten te werken, op verschillende locaties met verschillende interne en externe klanten en neemt verantwoordelijkheid. Op deze manier kun je gericht werken aan een professionele toekomst.

#traineebijemmi Fijne sfeer

Samen werken we hard om onze doelen na te streven. Maar dit doen we uiteraard wel in een super warme en inspirerende omgeving met een fijne onderlinge sfeer.

#traineebijemmi Leuke presentjes

Leuke activiteiten met onze medewerkers vinden wij belangrijk! Zo organiseren we lunches, familiedag, borrels, personeelsattenties en nog veel meer. Zo regelen we ook twee keer per week vers fruit op onze locaties. Zo hoef jij minder mee te nemen vanuit huis. We zorgen er zo voor dat onze medewerkers voldoende vitaminen binnenkrijgen en een gezonde start van de dag hebben.

#traineebijemmi Vrije dagen

Vrij op je verjaardag? Dat ben je bij ons standaard! Daarnaast bieden wij 30 vakantiedagen op fulltime basis. Zo heb je voldoende speling om op vakantie te gaan of gewoon een heerlijke vrije dag te hebben.

#traineebijemmi Buitenlandse trip

Wil jij meer van de wereld zien? Dat kan tijdens deze traineeship. Tijdens je derde opdracht, ga je richting het buitenland om hier aan een project te werken. Zo leer je nieuwe culturen kennen en ga je een nieuwe uitdaging aan waarbij je verblijf volledig wordt geregeld en dus vergoed. Daarnaast werk je bij Emmi continue samen met allerlei nationaliteiten vanuit heel de wereld.

#traineebijemmi Werkuitjes

Binnen Emmi stimuleren wij teambuildig. Zeker nu Bettinehoeve, ENS en Emmi BeNeLux samen One Team aan het vormen zijn. Daarom zijn er regelmatig leuke werkuitjes waar je je team beter leert kennen.

#traineebijemmi Goede secundaire arbeidsvoorwaarden

Een marktconform salaris, halve 13e maand, 8,25% vakantiegeld, een niet-ziek bonus en een goede pensioensregeling is ook wat je kunt verwachten als trainee bij Emmi. Personeel staat bij ons hoog in het vaandel, waardoor we goed willen zorgen voor onze medewerkers. Zonder onze medewerkers kunnen we onze mooie merken niet produceren of verkopen!

Productiefoto kaas bekijken - 1456x970px
Trots

Wij zijn trots op ons vakmanschap, kennis en kunde. Allemaal zijn we trots om voor onze merken te kunnen werken. Hierdoor staan we achter de acties die uitgevoerd worden. Deze worden namelijk gevormd door ons samen.