Meeting Noortje, Chuyue, Arnoud en Larissa 3840x2160px

Traineeship General Management

Wil jij carrière maken op managementniveau binnen een internationale organisatie? Dan is het general management traineeship iets voor jou! In dit 2 jaar durende programma, welke start in februari, maak jij kennis met verschillende afdelingen zoals marketing, sales, finance, IT en supply chain. Je gaat verschillende projecten managen, werken in een nationale en internationale setting en impactvolle rol hebben binnen de organisatie. Dit traineeship geeft voldoende uitdagingen en ontwikkelingsmogelijkheden om je voor te bereiden voor een toekomstige  leidinggevende positie.

De functie

Icoon locatie_Tekengebied 1-01
#locatie Etten-Leur, Tiel en Heerhugowaard

Standplaats staat van te voren niet vast. Dit is afhankelijk van jouw woonplaats. Wij snappen dat sommige locaties niet naast de deur liggen. Daarom zijn wij flexibel en hybride werken is ook zeker mogelijk. Wij denken graag samen met jou hierover mee! Wel ben je bereid om te reizen naar de verschillende locaties (Etten-Leur, Tiel en Heerhugowaard).

Icoon document_Tekengebied 1-02
#niveau HBO of WO diploma

Je beschikt over een HBO of WO diploma of behaald deze voor de start van het Traineeship in de richting van (Technische) Bedrijfskunde, Information Management, Bedrijfseconomie, International Management, Marketing Analytics of soortgelijks.

Icoon tijd_Tekengebied 1-03
#tijd Fulltime

Wat kun je van een Emmi Traineeship verwachten?

Het trainee programma biedt je de mogelijkheid om in verschillende afdelingen van ons bedrijf te werken, waardoor je een brede ervaring op doet en inzicht krijgt in het hele bedrijf.

Zo is marketing onder andere bezig met het ontwikkelen en bedenken van nieuwe producten, het brengen van internationale merken naar de BeNeLux en het aanspreken van nieuwe segmenten voor de Emmi merken. Hierbij kan jij een bijdrage leveren met bijvoorbeeld de ontwikkeling en implementatie van merk- en communicatiestrategieën, ben je betrokken bij business development projecten en market intelligence.

Ga je aan de slag bij sales? Dan ga je marktgericht te werk en voer je onder andere concurrentieanalyses uit. Vragen die je jezelf hierbij stelt: wat zijn onze mogelijkheden? Wat zijn de gaten en hoe kunnen we onze producten het beste aanbieden zodat dat het aanslaat in de markt?

Daarnaast kun je bijvoorbeeld aan de slag gaan met verbetervoorstellen hoe wij onze data efficiënter kunnen gebruiken. Je start zelf projecten op en gaat de juiste informatie halen bij verschillende afdelingen. Jij neemt hierin het voortouw om deze voorstellen ook daadwerkelijk te gaan implementeren. Denk hierbij aan ons productie- en ERP-systeem. Projectmatig en datagericht werken is hierbij een belangrijke factor!

Ook geeft het programma jou de kans om internationale ervaring op te doen binnen één van de Emmi divisies in het buitenland. 

Naast dat jij van ons leert, leren wij veel van jou! Jouw ideeën en verbeteringen zijn van belang, waardoor je dus direct impact kan realiseren. Vol passie start jij jouw avontuur en ga je op zoek naar wat jou het meest gelukkigst maakt! Natuurlijk sta je er niet alleen voor. Jouw collega’s, mentor en coach zijn er iedere dag om jou te helpen!

 • In vier opdrachten van zes maanden op verschillende afdelingen doe je brede ervaring op.
 • In het tweede jaar van jouw Traineeship ga je voor zes maanden naar het buitenland naar één van de Emmi divisies. 
 • Werken in diverse rollen op verschillende niveaus: operationeel, tactisch en strategisch.
 • Veel verantwoordelijkheid en samenwerking met andere afdelingen.
 • Veel aandacht voor persoonlijke ontwikkeling door middel van coaching en trainingen.
 • Goed perspectief op een uitdagende baan na afronding van het Traineeship

Ben jij onze trainee?

 • Je beschikt over een HBO of WO diploma of behaald deze voor de start van het traineeship in de richting van (technische) bedrijfskunde, information management, bedrijfseconomie, international management, marketing analytics of vergelijkbaar. 
 • Je hebt affiniteit met data/IT. Je bent analytisch sterk en kunt snel schakelen
 • Je bent flexibel, initiatiefrijk, zelfsturend en veerkrachtig.
 • je hebt het vermogen om cross-functioneel te werken en je bent communicatief vaardig.
 • De voertaal is Nederlands & Engels, dus het is belangrijk dat je je comfortabel voelt in beide talen.
 • Je bent bereid om ongeveer zes maanden in het buitenland te wonen en werken. 
 • Standplaats staat van te voren niet vast. Dit is afhankelijk van jouw woonplaats. Wij snappen dat sommige locaties niet naast de deur liggen. Daarom zijn wij flexibel en hybride werken is ook zeker mogelijk. Wij denken graag samen met jou hierover mee! Wel ben je bereid om te reizen naar de verschillende locaties (Etten-Leur, Tiel en Heerhugowaard). 

Wat bieden wij jou?

 • Salaris van €3000,- bruto per maand 
 • 30 vakantiedagen op basis van een 40-urige werkweek
 • Vrij op je verjaardag mits deze op jouw werkdag valt
 • 8,25% vakantiegeld
 • Halve 13e maand
 • Reiskostenvergoeding vanaf 10 km of langer
 • Aandacht voor ontwikkeling en persoonlijke begeleiding
Meeting Noortje, Chuyue, Arnoud en Larissa 3840x2160px
Sollicitatieprocedure

Wanneer je hebt gesolliciteerd, laten we je uiterlijk 27 november horen of we een match zien en of je op gesprek mag komen. Wanneer het eerste gesprek positief is verlopen, nodigen we je uit voor een tweede gesprek. Ging zowel het eerste als het tweede gesprek goed? Dan vragen we je een assessment te doen. Is er vanuit beide kanten een match? Dan wordt jij onze trainee vanaf februari 2024!

Foto overlegsituatie Chuyue en Anouk
Interesse? Solliciteer direct

Heb jij interesse om trainee bij Emmi te worden? Solliciteer dan nu via de externe inschrijfpagina! Solliciteren kan tot en met 20 november.

Remco en Noortje - 1456x970px
Op zoek naar een andere traineeship?

Heb jij ambitie om carrière te maken binnen een productieomgeving? Dan is het operations & supply chain management traineeship iets voor jou! In twee jaar tijd, waarbij je start in februari, stomen wij jou klaar voor een topbaan binnen onze organisatie voor afdelingen zoals planning, logistiek, productie, techniek en technologie.

Stefanie portretfoto - 1370x1370px

Vragen?

Heb je vragen over het traineeship? Mail dan Stefanie Antonissen, onze HR adviseur via sollicitatie@bettine.nl. Of bel haar op via het algemene nummer 0+31 (0)76 - 502 22 47