Meeting Noortje, Chuyue, Arnoud en Larissa 3840x2160px

Sollicitatieprocedure

Bekijk het hieronder
#traineeships Reageer op één van onze vacatures

Zie je op onze site een vacature voor een traineeship waar jij enthousiast van wordt? Check je cv nog een keer goed en schrijf op waarom jij onze perfecte trainee bent. Ga naar onze website, registreer je, upload jouw cv en motivatiebrief en klik op verzenden.

 

Tot en met 20 november kun je sollicteren. Uiterlijk vòòr 27 november krijg je een reactie. We willen iedere sollicitatie zorgvuldig bekijken en de aandacht geven die erin is gestopt! 

 

#traineeships Het eerste gesprek

Zien wij een match naar aanleiding van jouw motivatie en CV? Dan nemen we in eerste instantie telefonisch contact met je op om je uit te nodigen voor een eerste gesprek. We zijn erg benieuwd naar jou en willen jou in het eerste gesprek vooral leren kennen. Wie ben je? Wat heb je al gedaan? Wat is je achtergrond en vooral; waarom wil jij graag als trainee aan de slag bij Emmi? Je voert dit gesprek met HR en met de vakafdeling van jouw traineeship. 

#traineeships Het tweede gesprek

Wanneer het eerste gesprek positief is verlopen, nodigen we je uit voor het tweede gesprek. In dit gesprek gaan we meer in op de inhoud het werk en de uitdagingen die je kunt verwachten

#traineeships Assessment

Ging zowel het eerste als het tweede gesprek goed? Dan vragen we je een assessment te doen. Dit assessment kan bestaan uit testen over figuurreeksen, cijferreeksen en verbale analogieën. Verder vul je een vragenlijst in over je persoonlijkheid. Tot slot kunnen wij jou verschillende werksituaties en cases voor leggen die gedurende jouw traineeship kunnen voorkomen. 

#traineeships Afronding

Na de twee gesprekken en assesment hebben wij een duidelijk beeld of we een match zijn. Is die match wederzijds? Dan doen wij graag een aanbod. Eind december ronden wij de procedures af. Ben je akkoord met de aanbieding en heb je het contract ondertekend? Dan start jouw avontuur bij Emmi per februari 2024!