Productiefoto Remco en figurant - 3840x2160px

Onze jonge talenten

Larissa portretfoto - 1370x1370px

Larissa - Brandmanager

"Als Brand Manager voor het merk Emmi CAFFÈ LATTE is mijn doel het merk naar nieuwe hoogten te brengen. En dat doe ik met veel plezier, dankzij mijn collega's, de gezellige werksfeer en natuurlijk de producten. Oorspronkelijk kom ik uit Zwitserland en woon ik nu in België. Het feit dat ik als Zwitser voor een Zwitsers bedrijf mag werken, vind ik erg leuk! Ook krijgt binnen onze organisatie iedereen een eigen stem; je mening telt en je kunt een verschil maken. Er is altijd ruimte om dingen uit te proberen.

 

Eigenlijk heb ik geen typische werkdag. Elke dag is anders. Zo werk ik aan diverse projecten, werk ik samen met Sales, Trade of Global Marketing en verschillende externe agentschappen om ons werk te coördineren. In deze dynamische en competitieve markt kan de situatie morgen anders zijn dan vandaag. Daarom is snel schakelen en met innovatieve ideeën komen heel belangrijk!"

Noortje portretfoto - 1370x1370px

Noortje - Quality Supervisor GMP

"Na mijn opleiding "Voedingsmiddelentechnologie" ben ik als QA Validation Engineer aan de slag gegaan bij Bettinehoeve. Hierbij was ik lid van het projectteam van de bouw van de nieuwe fabriek. De oplevering van deze nieuwe, twééde melkpoederdroogtoren ben ik het meest trots op. Natuurlijk is er nog genoeg te doen, maar wat we als projectteam hebben neergezet, daar ben ik trots op!

 

Inmiddels werk ik nu 2,5 jaar bij Bettine en ben ik doorgegroeid naar Quality Supervisor GMP. We werken in een snelle en dynamisch werkomgeving. Het kan dan weleens uitdagend zijn om projecten goed af te ronden voordat je aandacht weer naar het volgend project gaat. Gelukkig zijn we met zijn allen erg betrokken en zijn de lijntjes kort. Zo kunnen we snel schakelen als dat moet. De cultuur binnen de organisatie is als een soort familie: open en gezellig!"

 

 

Arnoud portretfoto - 1370x1370px

Arnoud - Key Accountmanager

"Als afstudeerstagiaire ben ik in de organisatie gerold. Nu drie jaar verder ben ik doorgegroeid tot Key Accountmanager bij Emmi BeNeLux waarbij ik veel verantwoordelijkheden heb gekregen. Het project waar ik het meest trots op ben, is dat momenteel vijf verschillende toetjes van Emmi bij de AH liggen. Vier van de vijf toetjes hebben wij samen met het projectteam vanaf begin af aan geïntroduceerd en ligt nu nog steeds in de schappen! 

 

De cultuur binnen de organisatie is persoonlijk, informeel en resultaatgericht. Binnen de organisatie is er veel ruimte voor ontwikkeling waarbij jijzelf assertief genoeg moet zijn om de kansen te pakken!"

Chuyue portretfoto - 1370x1370px

Chuyue - Business Development & Market Intelligence

"Mijn passie voor de zuivelindustrie is een deel van wat mijn baan zo boeiend maakt. Daarnaast biedt ENS International mij de mogelijkheid om zowel Sales als Marketing te combineren in mijn werk. 
Sinds vorig jaar zijn we bijvoorbeeld meer zichtbaar op beurzen, dit jaar staan Thailand en Frankfurt op de planning. 
Door te exposeren op beurzen worden we niet alleen zichtbaar voor een groter publiek, maar krijgen we ook belangrijke input voor marktinzichten. 
Het onderzoeken van nieuwe markten is een ander belangrijk onderdeel van mijn werk. Ik onderzoek welke nieuwe markt het meeste potentieel heeft en hoe we die het beste kunnen betreden. 

 

We hebben een klein team dat altijd bereid is om elkaar te helpen en waar je elkaar snel kunt benaderen. 
Persoonlijke ontwikkeling wordt gewaardeerd binnen de organisatie. Dat betekent dat onze groeiambities worden gestimuleerd en we kijken naar wensen en mogelijkheden."

 

 

Remco portretfoto - 1370x1370px

Remco - Supply Chain Director

"Samen met het team het verschil maken! Dat geeft mij plezier in het werk. Het draait om samenwerken en elkaar echt willen begrijpen. 

 

Sinds 2018 werk ik voor Bettine. Als Teamleider Inpak ben ik begonnen en ben ik nu doorgegroeid naar eindverantwoordelijke voor de Business unit productie. Als ik terugkijk op de afgelopen jaren, ben ik het meest trots op het resultaat dat we als team meer zijn gaan samenwerken. Nu gaan we steeds meer in structuren werken, waarbij duidelijkheid belangrijk is en dat taken en verantwoordelijkheden vastliggen.

 

Samenwerken is een van onze kernwaarden. Dit moet blijven zoals het nu is omdat dit de familiecultuur in stand houdt. We groeien steeds meer als organisatie, maar ondanks dat we groter worden, kunnen we trots zijn op onze familiecultuur."